Produkcja lodów rzemieślniczych – oferta dla biznesu
“Dobre pierwsze wrażenie, można zrobić tylko raz”
Sprzęt, którego używamy do produkcji pozwala nam stworzyć każdy smak z indywidualną recepturą i idealnie wyliczonym bilansem cukrowym co sprawia, że produkt końcowy jest wzorowy.
Nasza oferta skierowana jest do wszystkich osób poszukujących doskonałego produktu . Marka Paulo Gelateria zdobyła uznanie na wymagającym rynku trójmiasta. Wszystkie lodziarnie, zarówno Paulo Gelateria jak i lodziarnie partnerskie, cieszą się wysoką opinią w portalach społecznościowych i posiadają grono wiernych klientów.
Osoby zainteresowane współpracą w pierwszej fazie rozmów muszą przedstawić swój pomysł na lokalizację lodziarni.
Nasze ladziarnie
Co oferujemy inwestorom?
Przede wszystkim wiedzę!
Nauczymy naszych nowych współpracowników jak produkować lody z niskim nakładem finansowym przy utrzymaniu wysokiej jakości produktu końcowego. Zyskaj know-how produkcja lodów rzemieślniczych
Nasz klient otrzymuje gotową markę wraz z brandingiem, „ lodziarnia mistrza Polski”. Do dyspozycji również kubeczki z Logo, tablice reklamowe, zdjęcia z sesji reklamowych.
Dla naszych klientów dostępne są również wszelkie nowe receptury na lody o nietuzinkowych smakach. Po kilku szkoleniach pod okiem naszego Mistrza, właściciel lodziarni będzie w stanie samodzielnie wyprodukować każdy smak lodów a także ugotować do nich mus owocowy.
Dołącz