Produkcja lodów rzemieślniczych – oferta dla biznesu

produkcja lodów rzemieślniczych

“Dobre pierwsze wrażenie, można zrobić tylko raz”

Naszym celem jest produkcja lodów rzemieślniczych na naturalnych i najlepszych jakościowo składnikach. Posiadamy  gamę wyselekcjonowanych produktów, które sprawiają , iż nasze lody są wyjątkowe.

Sprzęt, którego używamy do produkcji pozwala nam stworzyć każdy smak z indywidualną recepturą i idealnie wyliczonym bilansem cukrowym co sprawia, że produkt końcowy jest wzorowy.

Nasza oferta skierowana jest do wszystkich osób poszukujących doskonałego produktu . Marka Paulo Gelateria  zdobyła uznanie na wymagającym rynku trójmiasta.  Wszystkie lodziarnie, zarówno  Paulo Gelateria  jak i lodziarnie partnerskie, cieszą się wysoką  opinią w portalach społecznościowych i posiadają grono wiernych klientów.

Według naszego konceptu franczyzobiorcy posiadają swoje własne produkcje, dzięki czemu mogą oferować lody nawet już w 10 minut po ich wyprodukowaniu. Nowi właściciele lodziarni po odbyciu szkoleń pod okiem Pawła Petrykowskiego, mają bezpośredni wpływ na proces produkcji lodów. 

Osoby zainteresowane współpracą w pierwszej fazie rozmów muszą przedstawić swój pomysł na lokalizację lodziarni.

Wariantów sprzedaży jest kilka – minimalna ilość dostępnych w witrynie smaków jaką sugerujemy to 6 , natomiast maksymalna naszym zdaniem oferta to 16 smaków .
W większości naszych lodziarni dostępnych mamy 8 lub 10 smaków z czego 4 są to smaki podstawowe : śmietanka , czekolada , wanilia i truskawka . Pozostałe smaki rotują co sprawia , że każdy klient znajdzie coś dla siebie . Twoja własna produkcja lodów rzemieślniczych to nie wszystko – oprócz lodów lodziarnia może oferować swoim klientom również desery lodowe , ciasta i oczywiście kawę .

Minimalna liczba osób to 1-2 w sezonie zimowym i 3 przez okres letni. Optymalnie to 2-3 zimą i 4-6 w okresie cieplejszym.

Podejmiemy współpracę z chętnymi do prowadzenia lodziarni nawet w bardzo małych miejscowościach. Jedna z naszych lodziarni funkcjonuje z sukcesem w miejscowości w której liczba mieszkańców nie przekracza 12 000

Lodziarnie Partnerskie czyli takie , które korzystają z tych samych receptur i komponentów przy produkcji lodów to :
– Lodziarnia Petrykowska Koszalin oraz Słupsk, są to autorskie lodziarnia Pawła Petrykowskiego .
– Lodziarnia Fabryka Lodów Naturalnych z Nowego Dworu Gdańskiego jest prowadzona przez Pawła Bodziackiego .

Jesteśmy przekonani iż nasz koncept jest skazany na sukces – wszystkie nasze lodziarnie są rentowne i przynoszą zyski już po pierwszym pełnym roku działania. Jeżeli nowy klient podejdzie do tematu uczciwie utrzymując jakość produktu na takim poziomie jaki zostanie mu przedstawiony na szkoleniach – sukces jest murowany.

Sprawdź jak wygląda nasza marka na stronie facebook PAULO Gelateria

W naszej koncepcji wybór urządzeń ma kluczowe znaczenie . Dlatego też sugerujemy zakup jednego z kilku pakietów wybranych i skonfigurowanych przez nas urządzeń . Nie widzimy tutaj miejsca na odstępstwa i kupowanie sprzętu przez klienta „na własną rękę „ ponieważ lody produkowane na różnych urządzeniach będą się od siebie różnić .

Część składników musi być kupowana od Spółki Gelateria , spółka dokonując zakupów na potrzeby kilku lodziarni ma większe moce zakupowe co przekłada się na wciąż atrakcyjne ceny odsprzedaży produktów dalej – do nowych lodziarni Paulo .

Bardzo ważny jest również dobór składników i ich jakość – dlatego nie możemy pozwolić sobie na możliwość podmiany np. czekolady dostarczanej przez nas na inna tańszą ponieważ zaszkodzi to opinii o wszystkich naszych punktach sprzedażowych oraz obniży jakość produktu końcowego .

Nasze ladziarnie

produkcja lodów rzemieślniczych
[wp_mapit_map id="2130"]

Co oferujemy inwestorom?

lodziarnia mistrza

Przede wszystkim wiedzę!
Nauczymy naszych nowych współpracowników jak produkować lody z niskim nakładem finansowym przy utrzymaniu wysokiej jakości produktu końcowego. Zyskaj know-how produkcja lodów rzemieślniczych

Nasz klient otrzymuje gotową markę wraz z brandingiem, „ lodziarnia mistrza Polski”. Do dyspozycji również kubeczki z Logo, tablice reklamowe, zdjęcia z sesji reklamowych.

Dla naszych klientów dostępne są również wszelkie nowe receptury na lody o nietuzinkowych smakach. Po kilku szkoleniach pod okiem naszego Mistrza, właściciel lodziarni będzie w stanie samodzielnie wyprodukować każdy smak lodów a także ugotować do nich mus owocowy.

WIĘCEJ